Welkom op onze website

De Eemshaven

(klik op de foto)

 

Eemshaven Services Lanting
Torenstraat 5
9982 AW Uithuizermeeden
Tel.nr.: +31 (0)595 - 415060
Mobiel: +31 (0)6-23821206

www.eemshaven-energy.com
E-Mail: info@eemshaven-energy.com

 

 

Hotels, pensions, B&B, hotelkamer, camping, logies ontbijt, zimmer frei, boardinghouse etc.

 

[A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z]

 

A  
   
   
B  
 

Boven Groningen Hotel Restaurant te Delfzijl Tel: 0596-618771

Ons hotel is centraal gelegen in aan de Waterstraat 74-78 te Delfzijl en dichtbij de Eemshaven. Een comfortabele logeergelegenheid met 60 kamers, een uitstekende keuken, een gezellige bar en vriendelijke medewerkers.
In Appingedam kunt u terecht in ons Hotel Landgoed Ekenstein, de moderne en comfortabele hotelkamers bevinden zich deels in dit historisch landhuis op geringe afstand van Delfzijl en de Eemshaven. In de authentieke ridderzaal is het sfeervolle restaurant gevestigd.
In Wagenborgen kunt u terecht in ons Hotel Restaurant De Wagenbergh. Hotel De Wagenbergh tussen Delfzijl en Slochteren heeft comfortabele en gunstig geprijsde kamers die voorzien zijn van alle moderne gemakken, een gezellige bar en prima restaurant.
In Winschoten kunt u terecht in ons Hotel Restaurant Victoria, centraal in Winschoten dichtbij het winkel- en uitgaansgebied. In het Grand Café kunt u dineren maar u kunt er ook terecht voor een drankje bij de open haard. Rookvrije comfortabele kamers en een familiekamer voor 5 personen.

In Uithuizen kunt u terecht in ons Hotel het Gemeentehuis, centraal in Uithuizen gelegen op loopafstand van winkel en horeca gelegenheden. U kunt bij ons dineren in het restuarant/café Het "bruin café" heeft een uitvoerig drank assortiment en kleine kaart.
banner Hotel Boven Groningen

E-mail: info@bovengroningen.com www.bovengroningen.com

   
C  
   
   
D  
 
Dijkzicht-Logies te Oudeschip Tel.: 0596-516405 of 06-20622394
banner Dijkzicht-Logies
E-mail: info@dijkzicht-logies.com www.dijkzicht-logies.com
   
E  
 

Ekenstein Landgoed, Hotel-restaurant te Appingedam Tel.: 0596-628528
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hotel Ekamper te Oosteinde/Roodeschool Tel.: 0596-516355

In één van de kleinste dorpjes in het Groninger landschap, pal onder de Eemshaven staat het meest noordelijkste hotel van Nederland op het vaste land.
Wij zijn een sfeervolle Hotel met 36 kamers, diverse zalen, bruin café en restaurant, alwaar u gebruik kunt maken van een eenvoudige maaltijd t/m luxe diners of buffetten.
Ons modern horecabedrijf staat nabij de Eemshaven, het snelst groeiende haven van Nederland. Onze gasten worden nog op een ouderwetse gastvrije manier behandeld.
Hotel Ekamper is de ideale uitvalsbasis voor b.v. de Eemshaven, voor een zakenlunch, een paar overnachtingen. Wij beschikken over diverse types kamers, voorzien van alle moderne gemakken o.a. Wireless Internet, telefoon, flatscreen tv en kluisje. Voldoende eigen parkeerplaatsen.
Hotel Ekamper is de ideale zakenpartner in zalenverhuur en zakendoen. Van eenvoudige vergaderingen tot cursussen, van recepties tot aan netwerkbijeenkomsten.
Wij staan voor u klaar met diverse zalen voor diverse activiteiten van 10 tot 200 personen, speciale groepsarangementen, diverse audio-visuele middelen.
Hotel Ekamper is ook de één van de zakenpartners van Eemshaven Services Lanting, netwerkdagen, netwerken in de Eemshaven en het Eemsdelta gebied.
banner Hotel Ekamper

E-mail: info@hotelekamper.nl www.hotelekamper.nl

   
F  
   
   
G  
 
Gemeentehuis het, Hotel-restaurant te Uithuizen Tel.: 0596-628528
   
H  
 
   
   
   
 
   
   
   
I  
   
   
J  
   
   
K  
 

Klaver Vier Hotel-Restaurant te Wagenborgen Tel.:0596-541543
Ons gastvrije gezellige familiehotel is gelegen in het mooie plaatsje Wagenborgen. Ons hotel is goed bereikbaar en heeft een gunstige ligging t.o.v. plaatsen zoals de Eemshaven, Delfzijl, Groningen, Winschoten, Veendam en Hoogezand. Het hotel beschikt over 23 hotelkamers welke voorzien zijn van douche, toilet, LCD tv (met ruime digitele zender aanbod), telefoon, wekservice. Tevens heeft u in het hele hotel toegang tot draadloos breedband Internet (WiFi). Dit wordt gratis aangeboden aan gasten met eigen apparatuur. het hotel heeft de beschikking over eigen parkeergelegenheid en fietsenstalling. Tevens kunt u als gast kostenloos gebruik maken van de faciliteiten van FitnessCentrum Performance.
banner Hotel Restaurant Klaver Vier

E-mail: info@hotel-klavervier.nl www.hotel-klavervier.nl

   
L  
   
   
M  
   
   
N  
   
   
O  
   
   
P  
 
 

   
   
Q  
   
   
R  
   
   
S  
   
   
T  
   
   
U  
   
   
V  
 
Victoria, Hotel-restaurant te Winschoten Tel.: 0597-418472
   
W  
 

Wagenbergh de, Hotel-restaurant te Wagenborgen Tel.: 0596-542992

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Walsemaweer te Kantens Te.: 0595-431185 / 06-22398561

Walsemaweer is een prachtige boerderij, omgebouwde tot luxe B&B waar u zich snel thuis zult voelen. Onze appartementen en kamers zijn ruim opgezet en smaakvol ingericht. Onze capaciteit is beperkt, zodat u kunt blijven rekenen op onze persoonlijke aandacht.
Ter ontspanning beschikken wij over een eenvoudige fitness, tafeltennistafel en een bioscoopzaaltje, lounche-ruimte met TV, Wifi en Wii. U kunt gebruik maken van verschillende diensten, zoals fietsverhuur, lunchpakketservice, diner, etc. Ook voor uw vergaderingen kunt u bij ons terecht. Onze conferentieruimte is optimaal ingericht voor groepen tot 30 personen.
Wij zien u graag als gast.
banner Walsemaweer

E-mail: info@walsemaweer.nl www.walsemaweer.nl

   
X  
   
   
Y  
   
   
Z  
   
   

Top

 

 

terug naar het overzicht >>

 

.