Welkom op onze website

De Eemshaven

(klik op de foto)

 

Eemshaven Services Lanting
Torenstraat 5
9982 AW Uithuizermeeden
Tel.nr.: +31 (0)595 - 415060
Mobiel: +31 (0)6-23821206

www.eemshaven-energy.com
E-Mail: info@eemshaven-energy.com

 

 

Personeel alle sectoren

 

 

[A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z]

 

A  
 
   
B  
   
   
C  
   
   
D  
 

DAXXA Noordoost-Nederland te Assen Tel.: 088-0027333

Sinds 1 april 2013 is DAXXA Noordoost-Nederland actief op de Noordelijke arbeidsmarkt!
DAXXA is een groeiende groep en ondersteunt u op het gebied van al uw personele vraagstukken.
Wij hebben door Noordoost-Nederland meer dan 10 steunpunten die bestaan zelfstandige agenten, die u helpen met elke vraag op gebeid van uw personele vraagstukken.
DAXXA heeft onder anderen de volgende voordelen: Onbeperkt Payrollen!, Specialisten die u helpen, denken met organisaties mee, inzet Europese medewerkers, Europa wijd verlonen.
DAXXA levert de volgende diensten: Werving & Selectie, Uitzenden & Detacheren, Re- integratie & Outplacement, Training & Coaching, Loondienstservice (Payrolling) & Advies.

DAXXA levert een positieve bijdrage aan een succesvolle en plezierige werknemer / werkgeverrelatie. De mens - en diens cultuur, verhoudingen, persoonlijkheid en competenties - staat bij DAXXA centraal.
Banner DAXXA Noordoost
E-mail: noordoost@daxxa.nl www.daxxa.nl

   
E  
   
   
F  
 

Flexmen XS te Delfzijl Tel.: 0596-632660 / 06-53214141 / 06-13049841

WELKOM BIJ FLEXMEN XS
Goed personeel is de spil van uw bedrijf. Dat weten wij als ervaren personel dienstverlener als geen ander! Wij werven gemotiveerde en vakkundige medewerkers op elk niveau, van hoog tot laag. Van inpakker tot interim manager, van uitbener tot administratief medewerkster. Ook voor iedere branche zoals techniek, industrie, vlees- en voedingsmiddelensector, tuinbouw en dienstverlening. ONZE MENSEN STAAN VOOR U KLAAR!
U bent van harte welkom op onze vestigingen in Delfzijl en de Eemshaven voor een vrijblijvend gesprek.
Wilt u informatie aanvragen of gratis een vacature opgeven, ga dan snel naar onze website, of neem contact op met Dia Roukes: 06-13049841 of met Carla Brondijk 06-53214141
banner Flexmen XS
E-mail: delfzijl@flexmenxs.nl www.flexmenxs.nl

   
G  
   
   
H  
 

hetuitzendbureau.nl te Loppersum Tel.: 0596-571686

Voor vakkundig personeel en arbeidsbemiddeling, neemt u contact op met hetuitzendbureau.nl !. wij zijn regionaal actief in Groningen en kennen het werkgebied. De arbeidsbemiddelaars van hetuitzendbureau.nl bemiddelen in tijdelijke en vaste banen, met name in de volgende sectoren: Industrie, Productie, Bouw, Logistiek, Horeca, Techniek, Call- center en Land - en Tuinbouw. Wij onderscheiden ons door optimale gebruikmaking van de modernste communicatiemiddelen, het op innovatieve wijze toepassen van bestaande producten en diensten en de voordelen van een lokale ondernemer te combineren met de ondersteuning en kennis van een grote organisatie. Een bewezen succesvol concept en een effectieve manier van werken, met de focus op een resultaatgerichte benadering en kwaliteit. Uiteraard is hetuitzendbureau.nl ABU gecertificeerd (www.abu.nl)
banner hetuitzendbureau.nl

E-mail: franny.snijder@hetuitzendbureau.nl www.hetuitzendbureau.nl

   
I  
   
   
J  
   
   
K  
   
   
L  
   
   
M  
 

 

   
N  
   
   
O  
 

Online-People te Delfzijl Tel.: 088-6654604 / 06-22334409

Voor uw bedrijf:
We zijn een uitzend/detacheringsbureau, payroll-organisatie en vacaturebank ineen. Alle processen zijn online en eenvoudig georganiseerd. De prijsstelling is heel scherp en trans- parant voor uw bedrijf. Persoonlijk contact is snel en royaal beschikbaar; uw businesspartner, Hayo Vos, gaat voor een klant tot het uiterste. Uniek in de wereld van flexibele arbeid; mensen kunnen flexibel in dienst blijven zolang u wilt. Zo flexibel en simpel was het nog nooit!
Voor jou als medewerker:
We zien graag een job die bij je past. Dat is voor iedereen anders, dat is maatwerk. We zijn een platform waar bedrijven en werknemers elkaar kunnen vinden en zich aan elkaar kunnen voorstellen. Bedrijven met hun vacatures en bedrijfsprofiel. Medewerkers met hun ervaring, talenten en ambities. Met onze goede CAO bieden we ook aan medewerkers een goede basis voor werken bij Online-People; flexibel, met de mogelijkheid je loopbaan te ontwikkelen!

Online-People; een online platform waar mensen elkaar kunnen vinden.
De juiste persoon, op de juiste plek, op het juiste moment.
banner Online-People
E-mail: hayo.vos@online-people.nl www.online-people.nl

   
P  
 
 
Q  
   
   
R  
   
   
S  
 

   
T  
 

T.C. Services BV, uitzendbureau te Eemshaven Tel.: 0596-516474

T.C. Services BV is een professionele uitzendorganisatie met meer dan 15 jaar ervaring in de uitzendbranche. Wij bemiddelen in alle sectoren waaronder techniek, industrieel, logistiek, bouw en zakelijke dienstverlening.
Onze organisatie werkt vanuit het Business Centre in de Eemshaven waarbij wij zeer nauw samenwerken met diverse UWV Werkbedrijf kantoren. Voor inschrijvingen maken wij tevens gebruik van het " UWV Werkbedrijf" te Delfzijl aan de Singel 27 op de woensdagochtend (op afspraak.) T.C. Services, uitzenden, detacheren, payroll.

Lid van de ABU en NEN 2400 Gecertificeerd

Banner T.C. Services
E-mail: info@tcservices.nl www.tcservices.nl
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


   
U  
   
   
V  
   
   
W  
 

Werkplein Eemsdelta te Delfzijl Tel.: 0596-639350
banner Werkplein Eemsdelta

E-mail:info@isdnoordoost.nl www.werkplein-eemsdelta.nl

   
X  
   
   
Y  
   
   
Z  
   
   

Top

 

 

terug naar het overzicht >>

 

.