Welkom op onze website

De Eemshaven

(klik op de foto)

 

Eemshaven Services Lanting
Torenstraat 5
9982 AW Uithuizermeeden
Tel.nr.: +31 (0)595 - 415060
Mobiel: +31 (0)6-23821206

www.eemshaven-energy.com
E-Mail: info@eemshaven-energy.com

 

 

Sector Metaal/ Techniek

 

 

[A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z]

 

A  
 
Aandrijven en techniek /
   
B  
 

Brandblussers / fire extinguishers / feuerlöscher

 

Brandmeld- en ontruimingsinstallaties / fire detection and evacuation equipment

I.B.D. Integrale Beveiligingsdiensten te Holwierde Tel.: 0596-567740 / 06-30065067

I.B.D. is een hoogwaardig en een gespecialiseerd technisch beveiligingsbedrijf en heeft in de loop der jarenruime ervaring opgedaan in beveiliging van bedrijven. tevens levert I.B.D. representatieve en goed opgeleide Algemeen Beveiligingsmedewerkers.
Bij I.B.D. kunt u terecht voor:
* Beveiligingsmedewerkers
* Inbraakbeveiliging
* Brandmeld- en ontruimingsinstallaties
* Camerasystemen
* Toegangscontrolesystemen
* Beveiligingsplannen

banner IBD Holwierde
E-mail: info@ibdsecurity.nl www.ibdsecurity.nl

   
C  
 
Constructiebedrijf / Construction company
   
D  
   
   
E  
 

Elektrokabels / electric cables / electrische Kabels

 

Elektromotoren revisie / electric motors overhaul / elektromotoren überholung

EKU Eems Industrietechniek te Delfzijl Tel.: 0596-633315

EKU Eems en De Poel Groningen zijn dé partner voor de beheer van uw elektrische aandrijving. Wij weten dat langdurige operationele stilstand voor bedrijven geen optie is. Onze goede logistiek en grote voorraad (samen met Engeldot Industriële Technische Groothandel) en onze 24 uurs service zorgen ervoor dat we bij eventuele problemen snel en accuraat kunnen handelen.

Preventief onderhoud: Het is natuurlijk raadzaam om van motoren die op een crusiale plaats zitten een reserve motor te hebben. Als dit om een bepaalde reden niet het geval is, dan raden wij u aan preventief onderhoud te overwegen. Als een motor defect raakt, dan gebeurt dit meestal op een voor u ongunsti moment. U kunt er dus voor kiezen om de motoren binnen uw bedrijf preventief te laten onderhouden en beheren. Dit kan op momenten dat de motor gemist kan worden, b.v. bij een bedrijfsstop. Preventief onderhoud kan de levensduur van uw motor verlengen en het rendement van uw machinepark optimaliseren. Het is dan ook raadzaam regelmatig de lagercondities, motorefficiëntie, voltagehoogte en balans, harmonische en totale vervorming, rotorhuis conditie, operationele conditie, koppelrimpel en laadgeschiedenis te controleren.

EKU - Eems en De Poel Groningenzijn onderdeel van Engeldot Industrie en Handelsgroep. Kijkt u ook eens op www.engeldot.nl voor meer informatie.
banner EKU - Eems certificaten EKU - Eems
E-mail: info@eku-eems.nl www.eku-eems.nl

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Elektromotoren Emmen te Farmsum / Delfzijl Tel.: 0596-619198 / 06-23605728

Elektromotoren Emmen is een elektrotechnisch bedrijf en heeft de vakmensen in huis voor het wikkelen, reviseren en repareren van uw elektromotoren, vervangen defecte lagers, motoren die aan atex en exe richtlijn moeten voldoen, pompen, ventilatoren, motorreductoren en voor elektrisch- en mechanisch onderhoud. Tevens is digitale raportage mogelijk.
Elektromotoren Emmen is daarnaast gespecialiseerd in het (de-) monteren ter plaatse en heeft de beschikking over grote voorraden normmotoren (t/m 90Kw), reductoren en pompen.
Ook halen en brengen wij de motoren, reductoren en pompen. Elektromotoren Emmen kan tevens motoren uitbalanceren, uitlijnen en hypo/surgetesten. Wij verzorgen alles voor u van borstelcontrole tot en met advisering naar complete nieuwbouwprojecten op kleine schaal.
Als grootste elektromotorenrevisie bedrijf van Noord Nederland kunt u rekenen op een vlotte service en hoge kwaliteit. Door onze grote voorraad in motoren van zowel Siemens, Rotor als ATB hoeft uw productie nooit stil te staan. Ook het adres voor o.a. de -en montage (Atex) motoren, electromotoren, pompen en ventilatoren. Balanceren ventilatoren en elektromotoren, uitlijnen pompen en electromotoren. Storingsdienst: 06-27095397

banner elektromotoren emmen
E-mail: Delfzijl@elektromotorenemmen.nl www.elektromotorenemmen.nl

 
Energie monitoring / energy monitoring / Energie Überwachung
 
F  
   
   
G  
 
Gereedschap / Tools / werkzeuge
   
   
H  
 

Hijs- en hefmiddelen / Lifting and hoisting equipment / Hebemittel

 

Hoogwerktechniek /

 

Hydrauliek / hydraulics / hydraulisch

 
Hydraulisch gereedschap / Hydraulic tools / hydraulische werkzeuge
   
I  
 
Industriële veiligheidsvoorzieningen - klimmaterialen / Industrial Safety equipment - Climbing materials/ Industrie Sicherheits Anlagen Steigmaterialien

 

   
J  
   
   
K  
   
   
L  

 
 

Lasbedrijven / Welding company / Schweis unternemen

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Las- en montagewerk / welding and assemblywork / Sweis und montage arbeiten


Rozenga Las-en Montagewerk te Groningen Tel.: 06-41198767

Graag stel ik mij middels deze site aan u voor. Mijn naam is Duran Rozenga. Na jarenlang werk -zaam te zijn geweest als lasser en nadien als voorman in een bedrijf gespecialiseerd in staalbouw ben ik mijn eigen bedrijf begonnen op 1 januari 2011. Ik heb jarenlange ervaring in binnen- en buitenland en heb ik mij ook gespecialiseerd in het lassen middels MIG/MAG, Tig en BMBE. Ik ben breed inzetbaar, o.a. met het plaatsen van constructies en montage werkzaamheden heb ik zeer veel ervaring. Ook voor het renoveren, aanpassingen en onderhoud van uw loods, huis of schuur bent u bij mij aan het juiste adres! Bedrijven en Uitzend- organisaties kunnen mij inhuren vanaf 1 dag tot b.v. een compleet project. Neemt u eens een kijkje op onze pagina 'Diensten' of vraag naar de mogelijkheden.
Wilt u meer informatie, neemt u gerust geheel vrijblijvend contact met mij op middels het contactpagina of telefonisch. Las- en montagewerk Rozenga, uw adres voor het inhuren van een betrouwbaar flexibele partner, met oog voor details!

banner Rozenga Las- en Montagewerk

E-mail: info@rozenga.com www.rozenga.com

 

Lastechniek / Welding

RE-ON LAS Lastechniek te Groningen Tel.: 050-5424030

RE-ON Lastechniek B.V. is een gerenomeerd specialistische groothandel, die zich reeds 30
jaar volledig toelegt op de lastechniek. Door deze specialisatie kunnen wij onze relaties
directe lastechnische ondersteuning bieden.
Wij zijn voor u een gedegen en betrouwbare partner in de lastechniek. Onze kwaliteitsproducten zijn uit voorraad leverbaar, waardoor een snelle levering gewaarborgd is.
Een klant van RE-ON Lastechniek, kan zijn lastechnische zorgen GEHEEL aan ons overlaten.
Naast onze kennis en ervaring in de lastechniek, hebben wij een zekere superspecialisatie op
het gebied van SPECIAAL LEGERINGEN voor RE-paratie en ON-derhoud, de oorsprong van
RE-ON LAS Lastechniek.

Neemt u eens geheel vrijblijvend contact met ons op als u met een lastechnisch probleem zit.
Tevens kunt u voor onze producten vanaf eind 2009, ook terecht in de Eemshaven bij het Afhaalcentrum van Conwad Services aan de Borkumweg 6-04

Banner RE-ON LAS

E-mail: reonlas@reonlas.nl www.reonlas.nl
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Leiding-en constructiewerk / Piping- and constructionwork / Rohr- und konstructionarbeiten


M  
 
Machine fabriek / Machine factory / machinefabrik
   
 
Machinale verspaning / Machining
   
N  
   
   
O  
   
   
P  
   
   
Q  
   
   
R  
   
   
S  
 

Staalconservering / steel preservation / stahl konservierung

Staal leveranciers / Steel suppliers / Stahl-lieferanten


   
T  
 

Technische handelsonderneming / technical trading company / technische handelsfirma


   
U  
   
   
V  
   
   
W  

 

WTB Dienstverlener / Mechanical services / Mechanische service

PMF Mechanical te Eemshaven Tel.: 0595-431729

PMF is het lokale betrouwbare adres voor leidingwerk, montage service, staalkonstrukties, drukvaten, warmtewisselaars en draai- en freeswerk voor zowel ferro als non-ferro.
PMF een flexibel team met een grote capaciteit. Bent u van plan om een bezoek aan ons te brengen in de Eemshaven, neemt u vooraf even contact met ons op via telefoonnr. 0595-431729 en vraagt u naar de heer H. Slik of de heer L. de Vries.
banner PMF Mechanical
E-mail: uithuizen@pmf.nl www.pmf.nl

   
X  
   
   
Y  
   
   
Z  
 

Zonnepanelen / Solar panels / Sonnen kollektoren
Arends Techniek te 2e Exloërmond Tel.: 0599-672368

Arends Techniek is dé specialist op het gebied van zonnepanelen. Door onze jarenlange ervaring in het adviseren, leveren en plaatsen van zonnepanelen, zijn wij een betrouwbare partner voor uw duurzame investering.
Door onze grote volumes, meer dan 700 Kwp geplaatst in 2011, kunnen wij A kwaliteit zonne- stroominstallaties aanbieden tegen zeer scherpe, concurerende prijzen.
Wij leveren en plaatsen zonnepanelen (PV), zonnecollectoren (warm water), (mini) warmtekracht koppelingen, aan zowel particulieren, bedrijven als installateurs.
De visie van Arends techniek is het toegankelijker maken van van duurzame energie voor particulieren en het MKB. Wij menen dat duurzame energie, dus ook zonnepanelen, de toekomst heeft omdat er steeds meer mensen bewust worden van wat het gebruik van fossiele brandstoffen doet met onze aarde.
Wij richten ons op het inkopen, leveren en het plaatsen van complete systemen. Ook het regelen van de subsidieaanvraag (mits beschikbaar) en het aanmelden bij de Netbeheerders zullen wij, voor zover mogelijk, op ons nemen. Is uw interesse gewekt, neem contact met ons op, eventueel voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende offerte.
banner Arends Techniek
E-mail:info@arendstechniek.nl www.arendstechniek.nl

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SOLEN Energy Nederland B.V. te Ter Apelkanaal Tel.: 0599-760002 / 06-46593345

Solen Energy Nederland B.V. is leverancier van complete zonnestroom installaties. Volgens de berekeningen is zonnestroom nu al goedkoper dan de stroom uit het net. De markt voor zonne-energie is wereldwijd geëxplodeerd. De systemen worden steeds goedkoper. Dat proces is niet meer te stoppen. Duurzame energie gaat het altijd winnen, want fossiele brandstoffen raken nu eenmaal op. De consument profiteert daarvan. Zelfs zonder subsidie kan een investering prima uit. Bovendien heeft de consument de zekerheid dat de prijs van zonnestroom niet stijgt.
Bent u particulier of ondernemer, neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte, een offerte op uw verbruik toegespitst. Solen Energy, uw sterke partner in Europa!
banner Solen Energy Nederland

E-mail: info@solen-energy.nl www.solen-energy.nl

   

Top

 

 

terug naar het overzicht >>