Welkom op onze website

De Eemshaven

(klik op de foto)

 

Eemshaven Services Lanting
Torenstraat 5
9982 AW Uithuizermeeden
Tel.nr.: +31 (0)595 - 415060
Mobiel: +31 (0)6-23821206

www.eemshaven-energy.com
E-Mail: info@eemshaven-energy.com

 

 

Sector Dienstverlening

 

 

[A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z]

 

A  
 
Administratiekantoren / Business Administration
   
 

Kantoor Vreugdenhil te Uithuizermeeden Tel.: 0595-435895

Bij Kantoor Vreugdenhil te Uithuizermeeden kunt u terecht voor b.v. uw complete administratie, van het invoeren van uw administratieve gegevens, het verzorgen van de aangifte omzetbelasting, het opstellen van tussenrapportages, managementsoverzichten en opstellen van jaarrekeningen en begrotingen. Organisaties, verenigingen en stichtingen kunnen bij ons terecht voor b.v. de leden administratie het verwerken van mutaties en versturen van contributienota's. Tevens leveren wij klantspecifieke cursussen, secretaresse of officemanager diensten en kunnen wij een notulist leveren bij b.v. vergaderingen. Kantoor Vreugdenhil is nog steeds groeiende en u kunt dan ook het beste even contact met ons opnemen u vrijblijvend te laten informeren over ons complete aanbod of onze website bezoeken.
banner kantoor vreugdenhil
E-mail: info@kantoorvreugdenhil.nl www.kantoorvreugdenhil.nl
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

de Wit Administratieve Dienstverlening

De Wit Administratieve Dienstverlening te Appingedam Tel.; 0596-632256 mob.: 0616508213

De Wit Administratieve Dienstverlening biedt een scala aan diensten, zoals kantoorautomatiseriing, bedrijfsadvisering, administratieverwerking, loonadministratie het samenstellen van jaarrekeningen en belastingaangiftes van zowel ZZPer tot MKB.

E-mail: info@dwddelfzijl.nl www.dwddelfzijl.nl
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adviesbureau / consultancy / Beratung

Domus Aegis is een adviesbureau in funding en subsidies, gespecialiseerd in innovatie, duurzaamheid, energie en milieu.
DGA mr. Onno van der Kuip: ' Vooral het MKB ontzorgen wij in het gehele traject, van aanvraag t/m afwikkeling na realisatie van het proiject. De laatste 10 jaar zijn wij vooral actief op het gebied van duurzame energie en energiebesparing. Daarbij kijken wij ook naar de wijze van financieren."
logo Domus Aegis logo domus Aegis

E-mail:info@domusaegis.nl www.domusaegis.nl

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adviesbureau & opleiding / consultancy & training / Beratung und Ausbildung

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Afvalinzameling / Waste collection / Abvallsammlung


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Autobedrijven merkdealers / Garages-cardealers (Brand)


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Autobedrijven / Garages-cardealers

Autobedrijf Gert Weesies te Zandeweer Tel.: 0595-447060

Autobedrijf Gert Weesies, een vertrouwd adres waar men zijn klanten kent en aandacht geeft. Wij zijn een Universeel Autobedrijf waar u als klant met elke auto terecht kunt en op een proffesionele manier geholpen word.
Wij staan met oze vakmanschap en jarenlange ervaring borg voor goede aan- en verkoopadviezen, vakbekwame reparaties en onderhoudsbeurten. Naast het Universele Autobedrijf zijn er binnen het bedrijf een aantal specialisaties. Door de jarenlange ervaring als dealer van CITROËN en de grote liefde voor de Franse merken zijn wij in Noord Nederland het aangewezen adres voor totaalservice aan dit merk.
Daarnaast bent u ook voor het totale onderhoud, service en diagnose bij ons aan het juiste adres. Autobedrijf Gert Weesies is voor veel werkzaamheden gecertificeerd, werkt met leveranciers van de beste merken en is tevens lid van diverse bedrijfsorganisaties. Tevens kunne wij voor u uitvoeren, onderhoud en reparatie voor alle merken, APK keuren, schade herstel, Airco Service en onderhoud, Glas Service en onderhoud.

Ook voor het onderhoud aan uw Burton. Pijl voor FotoFoto Burton en Autobedrijf Gert Weesies

banner autogarage Gert Weesies
BOVAGN.A.P. RDW Erkend bedrijf

E-mail: info@gertweesies.nl www.gertweesies.nl
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Autobedrijf Kramer B.V. te Uithuizen Tel.: 0595-434020

Sinds 1995 is Autobedrijf Kramer gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van zowel bedrijfs- en personenauto's. Ons bedrijf is BOVAG gecertificeerd, waardoor u weet dat uw auto in goede, betrouwbare handen is. Bij ons kunt u terecht voor verschillende services, waaronder b.v. de APK van bedrijfs- en personenauto's. Bent u op zoek naar een andere auto? Het is zeker de moeite waard om bij Autobedrijf Kramer te Uithuizen te kijken voor een leuke, aantrekkelijk geprijsde occasion, neemt u eens een kijkje op de pagina 'Occasions' . Bij Autobedrijf Kramer's TAMOIL tankstation KUNT U 24 UUR PER DAG, 7 DAGEN PER WEEK Eoro 95 ongelood, Premium Euro en Premium Diesel tanken, altijd extra korting op de adviesprijs!!

Bij Autobedrijf Kramer is de klant nog koning, en staan wij, het team van Autobedrijf Kramer 6 dagen per week voor U klaar! Autobedrijf Kramer, al 16 jaar bekend om zijn flexibele aanpak en vooral het zaken doen in alle eerlijkheid en openheid.
banner Kramer bedrijfswagens banner Carxpert banner Tamoil banner Bovag
E-mail: info@autokramer.nl www.autokramer.nl

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Autoverhuur / Car rental / autovermietung
Autoverhuur Shortlease INQAR Dallinga te Delfzijl Te.: 0596-615210
Banner INQAR
E-mail: info@inqar-dallinga.nl www.inqar.nl

In m'n Eendje (2cv verhuur & reparatie) te Roodeschool Tel.: 0595-412369 / 06-10166216
E-mail: ime.trading@gmail.com www.inmneendje.nl

B  
 

Banden - bandenreparatie / tire - tire repair / Reifen - reifen-Reparatur

Belastingadviseurs & Accountants / Steuerberater und Wirtschaftsprüfer

KroeseWevers Belastingadviseurs B.V. te Oldenzaal Tel.: +31 (0)541 530666

KroeseWevers is een zelfstandige en onafhankelijke organisatie van accountants en belastingadviseurs. Ruim 350 medewerkers, die werken vanuit 8 regionale vestigingen in het oosten en noorden van Nederland, staan open voor de klant die graag zaken doet met professionals. Kantoor Oldenzaal is binnen KroeseWevers de specialist als het gaat om grensoverschrijdend belastingrecht (Duits-Nederlands). Onze klantenportefeuille bevat logischerwijs dan ook een groot aantal klanten die wij voorzien van adviezen omtrent het grensoverschrijdende belastingrecht. Hierdoor beschikken wij over een grote ervaring met diverse grensoverschrijdende onderwerpen.
Tevens onderwerpen die voor u van belang kunnen zijn, te denken valt aan:
• sociale verzekeringsplicht
• salary-split
• auto van de zaak in internationale situaties
• transfer pricing
• omzetbelasting in internationaal verband
Wij hebben veel ervaring met betrekking tot de belastingheffing van Duitse bouwbedrijven die actief zijn in Nederland. Hierbij kan gedacht worden aan de maandelijkse verloning van de werknemers, de belastingplicht van de vaste inrichting in Nederland (in geval een project langer dan 12 maanden duurt), verzorging van de aangiften inkomsten belasting van de werknemers in Nederland. Daarnaast begeleiden wij Nederlandse bouwbedrijven om de fiscale risico's te beperken in geval zij zaken doen met Duitse bouwbedrijven (toepassing G-rekening, WKA-depot, dossiervorming t.b.v. onderaannemers).
banner PDF(bedrijfsprofiel) banner PDF(profielschets Duits) banner PDF (Adviseurs Duitsland)
banner Kroese Wevers

E-mail: oldenzaal@kroesewevers.nl www.kroesewevers.nl

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Beveiliging object bewaking / Security object monitoring

CSN-Beveiliging te Veendam en Eemshaven Tel.: 0598-315940

CSN-Beveiliging is een uiterst klantvriendelijk en servicegericht beveiligingsbedrijf. Door regionaal te werken kunnen we een hoge mate van dienstverlening leveren en garanderen. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis hebben we een totaaloplossing voor elk beveiligingsvraagstuk.
We zijn onder andere actief in de Eemshaven en het Eemsdeltagebied. Hier verrichten wij voor diverse partners de beveiligingswerkzaamheden. We verzorgen daar bijvoorbeeld de alarmopvolging en surveillance. Maar ook voor aanvullende dienstverlenende taken, zoals receptiediensten, wordt CSN-Beveiliging ingeschakeld.
Daarnaast kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld camerabewaking, manbewaking en portiersdiensten.
Wij zijn ‘Keurmerk Beveiliging’ gecertificeerd, waardoor u verzekerd bent van een betrouwbare en professionele partner. Daarnaast zijn al onze medewerkers gediplomeerd en hebben ze de juiste vervolgopleidingen gehad, waaronder minimaal: EHBO, BHV en VCA.
Camerabewaking
Vanuit onze eigen toezichtcentrale kunnen we camerabeelden live uitkijken. We werken veel met de zogenaamde slimme camera’s. Die geven direct een melding en beeld door in het geval van inbraak en/of waarneming. U kunt bij ons terecht van advies en installatie tot het uitkijken van de beelden. Dat geldt ook voor tijdelijke installaties.
Meer weten? Bezoek onze website, bellen mag natuurlijk ook: 0598-315940
banner CSN Beveiliging logo Keurmerk Beveiliging
E-mail: info@csnbeveiliging.nl www.csnbeveiliging.nl

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Securitas te Tynaarlo Tel.: 0592-530100
banner Securitas

E-mail: info@securitas.nl www.securitas.nl

 
 
Boot tochten / Boat trips
   
   
C  
   
   
D  
   
   
E  
 

Ecologisch adviesbureau / ecological consultancy / ökologisch Beratung

Buro Bakker te Assen Tel.: 0592-313389 mob.: 06-23496016

Anno 2011 is ecologisch advies onontbeerlijk voor de realisatie van een breed scala activiteiten en initiatieven. Ieder ruimtelijke ontwikkeling moet immers getoetst worden aan de Nederlandse natuurwetgeving. Wie heeft niet gehoord van de Flora- en faunawet of de Natuurbeschermingswet.... Maar wat betekenen die wetten, als je je bedrijf wil vestigen of uitbreiden in een zich ontwikkelend industriegebied als b.v. de Eemshaven, dat ook nog vlak bij de Waddenzee ligt? Kan het eigenlijk allemaal wel? Welke vergunningen zijn nodig? En hoe kunnen deze worden verkregen? En hoe zit dat met Tijdelijke Natuur?
Buro Bakker is o.a. al vanaf 2003 volop actief in de Eemshaven. Jaarlijks begeleiden we met succes Groningen Seaports en tal van bedrijven in diverse ontheffings- en vergunnings- trajecten. Daarnaast adviseerden we Groningen Seaports in verband met het groenbeheer en de aanleg van de ecostrook, zodat ontheffing voor vernietiging van groeiplaatsen en leef- gebieden elders in het industriegebied soepel verleend kon worden. Tot dusver is het nog nooit gebeurd dat een plan geen doorgang kon vinden!
Het is onze ambitie om ecologische beoordeling te vertalen naar praktische adviezen, waar u verder mee kunt. Het resultaat van ons werk is bij voorkeur dat u uw plannen kunt realiseren en daarmee met gepaste trots kunt tonen dat de natuur er wel bij vaart.
Wij zijn thuis waar u buiten bent!
banner Buro Bakker
E-mail: info@burobakker.nl www.burobakker.nl

   
F  
 
Fietsen fietsenverhuur / Cycling / bike rental
   
G  
 

Groenvoorziening / green maintenance and supply/ grüne Wartung und Lieferung

 


   
H  
   
   
I  
 

ICT Services

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Intermediair bedrijven etc. / intermediate companies etc.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Internetmarketing-webdesign

   
J  
 
Juridische dienstverlening / Legal services / Rechtsdienstleistungen
   
K  

   
 

Kantoorbenodigdheden / Office supplies

 

 

Kantoorruimte / Office space

 

 

Keuringen hijswerktuigen / tests hoisting equipment / tests Hebezeuge

Kraaninspectie Nederland te Nieuwleusen Tel.: 06-47659867
Kraaninspectie Nederland is een gecertificeerde onderneming(o.a. VCA en NEN) en bied een breed pakket diensten, waaronder: keuringen van hijs- en hefwerktuigen, bemiddeling, trans-port begeleiding, detachering kraanmachinisten, leveren van kraancoördinatoren, veiligheidsdeskundigen, verhuur van hijskranen en heistellingen met de benodigde veiligheidsdiensten. Soorten kranen die wij in de verhuur hebben: Heistelling, knijperkranen, mobiele torenkranen, offshore kranen, railkranen, rupskranen, telekranen en torenkranen.
banner Kraaninspectie Nederland

E-mail:denis@kraaninspectienederland.nl www.kraaninspectienederland.nl

 

Koeriersdienst / Koeriersdiensten / Kurierdienst / Courier services

A7-Snelkoerier.nl / A7Snelkoerier te Veendam Tel.: +31(0)598-630807

E-mail: info@a7-snelkoerier.nl www.a7-snelkoerier.nl
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RB Koerier te Veendam Tel.: 06-22982877

RB Koerier is een koeriersbedrijf met jarenlange ervaring, en een vertrouwd adres voor b.v. de distributie van dagbladen en folders. Wij staan voor al uw koerierswerk 24/7 ter beschikking met een bestelbus (Opel Vivaro) en bestelauto (Citroën Berlingo) daardoor kunnen wij alles van document, pakket tot pallet bezorgen. Het verzorgingsgebied is de Benelux en Duitsland. Het spreekt voor zich dat de Eemshaven ook door ons bedient wordt.
Wij staan garant voor een persoonlijke, correcte afhandeling van de bezorging van uw aangebodene, daarbij gelet op klantvriendelijkheid en maatwerk!
Des te meer opdrachten u door ons laat uitvoeren, des te lager wordt de kilometerprijs!
Neemt u eens vrijblijvend contact met ons op middels telefoon of per mail.
banner RB Koerier Veendam

E-mail: info@rbkoerier.nl www.rbkoerier.nl

   
   
L  
 
Lasopleidingen / welding training / Schweissen Ausbildung
 

Letselschade, aansprakelijkheid / personal injury, liability

 

M  
 
Minikraanverhuur / Minicrane rental
   
 
Mobiele communicatie / Mobile communications
   
N  
   
   

O  
 

Opleiding / Training / Ausbildung

 

   
 

Organisatie advies / Organisation advice / Organization rat

UniMatch te Opeinde Tel.: 0512-372188
Unimatch is een organisatie-adviesbureau die bedrijven en organisaties ondersteunt op het gebied van kwaliteitsbeheersing, veiligheid & gezondheid(V&G) en interne organisatie. Naast het opzetten en implementeren van systemen, zijn wij ook actief in het beheer en onderhoud hiervan en het uitvoeren van audits. Vaak geldt dat een bedrijf/organisatie aan een of meer van de volgende eisen wenst te voldoen, ISO 9001, VCA, NEN-14001, etc. Wij hebben de nodige expertise/ ervaring met betrekking tot opstellen, implementeren en toetsen van (project) kwaliteitsplannen en V&G plannen, het uitvoeren van veilligheidsinspecties en audits etc. UniMatch levert de projectleider die zorgt dat op tijd aan alle eisen word voldaan. Ook voor pre kwalificatieprojecten (aanbesteding/erkenningsregelingen, risicomanagement en verbetermanagement kunt u bij ons terecht.
UniMatch reliable partner in controling Health and Safety and Environment care.
banner UniMatch
E-mail: holtrop@unimatch.nl www.unimatch.nl
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


 
Organisatie ondersteuning / Organization support
   
P  

 
Partyservice /

Partyservice & Verhuur Lienus Koster te Meedhuizen tel.: 06-51798750

Partyservice & Verhuurbedrijf Lienus Koster is een bedrijf met veel ervaring in het verzorgen van tuinfeesten, bruiloften, BBQ 's en andere bijeenkomsten op locatie voor particulieren en bedrijven, tot 250 personen. Van een buurtfeest tot b.v. een bedrijfsfeest in de Eemshaven.
Ons verzorgingsgebied is de gehele provincie Groningen en een deel van Drenthe en Friesland. U kunt bij ons terecht voor de huur van b.v. statafels, feesttent, biertafel en partytent tot een compleet ingerichte feesttent voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, buurtfeest of BBQ.
Wij kunnen ook de catering voor u verzorgen van belegde broodjes, lunch, BBQ, salades, diverse buffetten, warme maaltijden, etc., etc.
Tevens kunt u bij ons terecht voor de gehele planning van b.v. het bedrijfsfeest, bruiloft of BBQ.
Lienus Koster, het adres voor 'Alles in één'. Met één contactpersoon, één adres en één factuur is uw feest geregeld van A tot Z. Van feesttent tot de muziek, van catering tot het opruimen!
Neemt u eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.
banner Lienus Koster Partyservice

Email: lienuskoster@gmail.com www.lienus.nl

 
Personenvervoer / People transport
 

Promotieteam / promotion team

Look-Around Promotie Team te Winschoten Tel:. 0597-618724 / 06-13709899

Look-Around is een jong professioneel team die kwaliteit uitstraalt en bedrijven haar services aanbiedt. Look-Around Promotieteam is opgericht tijdens het Banen Event op het RWE terrein te Eemshaven. Het Look-Around team bestaat uit dames en heren met MBO/HBO niveau die weten van aanpakken.
Onze dames en heren zijn geselecteerd op hun uiterlijk en innerlijk, enkele dames hebben zelfs een Miss titel op hun naam staan. Look-Around verzorgt bedrijfspromoties, congressen, vergadering en hostesswerkzaamheden.
Wij kunnen uw bedrijfsfeesten opleuken met muziek, dans, zang en bedrijfscatering.
Tevens organiseren wij Sinterklaas, kerst, Nieuwjaars en thema feesten. Ons team wordt tevens bijgestaan door twee vakfotografen.
banner Look Around Foto: Look-Around Team

E-mail: info@look-around.nl www.look-around.nl

Q  
   
   
R  
   
   
S  
 

Schoonmaakbedrijf / cleaning company / reinigungsfirma

 


   
T  

 

Taxi en V.I.P. Vervoer / Car rental and V.I.P. Transport

 

 

Telefoon en secretariaatsservices / phone and secretariatservices

G.B. Connection te 't Zandt Tel.: 0596-692870
Bij Connection kunt u terecht voor b.v. telefoon- en secretariaatservice. Met de telefoonservice nemen wij tijdens onze openingstijden voor u de telefoon aan. Er word opgenomen met uw bedrijfsnaam; de beller zal van het doorschakelen niets merken. Afhankelijk van uw wensen en richtlijnen handelen wij het telefoongesprek voor u af, of verbinden naar u door. U kunt kiezen voor continu doorgeschakeld staan of tijdelijk. U kunt er zelf voor kiezen hoe vaak u de berichten per fax of E-mail wilt ontvangen. Voor wat betreft de secretariaatsdiensten kunnen wij b.v. uw agenda bijhouden en afspraken maken. Ook kunnen wij voor u uw bedrijfsbrochures versturen, verzorgen mailings en verzorgen van nieuwsbrieven.
banner G.B. Connection

E-mail: info@gbconnection.nl www.gbconnection.nl
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Tentverhuur / tent rental / Zelt vermietung

Simpro Evenementenservice te Farmsum Tel.: 0596-633262 / 06-52622665
Simpro levert voor elk evenement of feest de juiste tent, van 3 tot 3000 m2. Alle door Simpro verhuurde tenten beschikken over een brandvertragings en sterkte certificaat. U hoeft niet naar de juiste buizen te zoeken of een tekening te kunnen lezen, een partytent van ons staat binnen 30 seconden.
Voor grote feesten of evenementen bouwen we pagodes of alu-hallen met vloeren, deuren etc. Wij maken eventueel voor u een gratis artist impression, kunt u eventueel ook gebruiken bij de vergunningsaanvraag.
Simpro levert al meer dan 10 jaar tenten, alu-hallen en meubilair voor grote evenementen o.a. in de Eemshaven, op het terrein van RWE/Essent en de Nuon. Maar Simpro levert ook bij grote evenementen in b.v. Delfzijl, Hoogezand, Veendam, Groningen, Assen, Apeldoorn en Amsterdam. Simpro levert alles van A tot Z, van stoel tot vloerbedekking en ook thema inrichting. Hebben wij uw interesse gewekt? Bel of mail ons, eventueel om direct een afspraak te plannen en in een persoonlijk gesprek uw evenement door te nemen.
banner Simpro Evenementenservice

E-mail: info@simpro.nl www.simpro.nl

 

Tractoren, tractorreparatie / Tractors, tractor repair / Traktor reparieren

Landbouwmechanisatiebedrijf Oosterhof te Roodeschool Tel.: 0595-412810
L.M.B. Oosterhof heeft vestigingen in Roodeschool en Ten Boer, en is dealer van o.a. Steyr en Case IH tractoren, Claas Maaiers-Schudders-Harken-Opraapwagens-Hauselaars-Persen, Tulip Kopeggen-Kunstmeststrooiers-Zaaimachines, Hardi Sproeimachines, Kaweco Bemsters-Silagewagens, Kongskilde Cultivatoren-Zaaimachines-Schoffelmachines-Kachels, Kverneland Ploegen- Kopeggen-Cultivatoren-Zaaimachines-Schijveneggen-Pootmachines-Rooimachines, Lely Maaiers-Schudders-Harken, Overum Ploegen, Pegoraro Kopeggen, Redrock Kuilhappers, Trioliet Kuilsnijders-Voermengwagens-Blokkenwagens. L.M.B. Oosterhof is tevens tuinmachine dealer van Ferrari, Flymo, Husqvarna-Stiga en Toro. L.M.B. Oosterhof heeft een erkend SKL Keuringsstation en in onze magazijnen houden wij onderdelen van alle genoemde merken op voorraad. Mede dankzij de strakke logistieke organisatie zijn hierdoor snelle service en reparatie mogelijk. L.M.B. Oosterhof beschikt over uitstekende uitgeruste werkplaatsen en voert tevens reparaties uit op locatie indien mogelijk. Heeft u b.v. een defecte hydrauliekslang, geen probleem we hebben een vestiging op ongeveer 5 kilometer van de Eemshaven en zijn snel ter plaatse.
Banner L./M.B. Oosterhof
E-mail: info@lmb-oosterhof.nl www.lmb-oosterhof.nl
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Transportbedrijf / transport company / transport betrieb
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

U  
 
 

 

V  
 

Veiligheid / safety / Sicherheit

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Verreiker (verhuur) / Telehandler (rental)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Verhuisbedrijf / Removal company / Umzugsspediteur

Koning Verhuizingen te Veendam tel.: 0598-632666

"Ahá, die jongens van Koning"

Onze ervaren mensen zorgen voor een perfecte verhuizing. De ploegen bestaan alleen uit vaste, gediplomeerde verhuizers. We werken niet met uitzendkrachten, u krijgt daardoor een team verhuizers over de vloer.
Ze werken met moderne verhuiswagens welke voor iedere klus op maat worden voorzien van de benodigde verhuismaterialen.
Doel van onze jongens: elke klus naar volle tevredenheid van de klant volbrengen. Dit gebeurd op een plezierige en nette wijze. Niet alleen in de Eemshaven of Delfzijl, maar ook nationaal.

Dagelijks verhuizen we in Groningen, Friesland en Drenthe. Maar wilt u vanuit een ander deel van Nederland naar het Noorden? Bel gerust en vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw bedrijfs- of privéverhuizing.

Op www.koning-verhuizingen.nl/referenties kunt u lezen hoe klanten onze service ervaren. Wij komen graag ter plekke de inventaris opnemen en maken een nette prijsopgaaf!
banner Koning Verhuizingen

E-mail: info@koning-veendam.nl www.koning-verhuizingen.nl

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Vertaalbureau / Translation agency / übersetzungsbüro / agence de traduction

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vertaaldienst / Translation service / überzetsungsdienst

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 
Verzekeringen / Insurance
   
 
VCA VGM Opleidingen / VCA VGM Training
W  
 

Waterbouwkundig advies / waterengineering advice

Jelke Jager te Harlingen Mob.: 06-52338671
E-mail: jelkejager@live.nl
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Webdesign en multimedia / webdesign and multimedia / webdesign und mutimedia

TjarkoWeb.nl te Usquert Tel.: 0595-850477 Mob.: 06-51666882

Voor uw professionele webhosting en en multimedia. TjarkoWeb.nl is een jong en enthousiast bedrijf dat zichbezig houd met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van websites. Websites vanaf 100 euro!!. Tevens is TjarkoWeb.nl gespecialiseerd in multimedia zoals het maken van korte bedrijfs en promotiefilms, digitale fotografie en nog veel meer....
Is uw interesse gewekt bij het lezen van dit? Neemt u dan eens de tijd om een bezoek aan onze website te brengen om alle mogelijkheden te zien. Of neem direct contact op voor een gratis intake gesprek.
banner TjarkoWeb.nl
E-mail: info@TjarkoWeb.nl www.TjarkoWeb.nl


 
Windturbine Service / wind turbine services / windkraftanlage service
X  
   
   
Y  
   
   
Z  
 

Zakelijke dienstverlening / business services / geschäftliche services

 

   

Top

 

terug naar het overzicht >>